nieuws

Workshop Dankbaar leven

Op mijn verjaardag combineerde ik het thema dankbaarheid met creatieve werkvormen wat (zelfs online) een heel natuurlijke vorm kreeg. Allereerst maakten we contact met ons eigen lichaam, toen met dankbaarheid en daarna creëerde iedereen iets dat spontaan in hem of haar opkwam. Het koste weinig energie of hersengekraak en was een verrassende ervaring voor de deelnemers. Ik schreef er een gedichtje over en schilderde erbij.

Er was eens een workshop over Dankbaar leven
Het bleek een onverwacht cadeau
De mensen zaten in hun huizen
Druk te denken, niet in een flow
Dus toen hun creatieve geest ontwaakte
Zij ademden los van de tijd
Konden ze plots niets doen en wat maken
En stroomde door hen Dankbaarheid

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.