WANDELCOACHING

Wandelcoaching

Wandelend kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De beide hersenhelften worden geprikkeld en verstand en gevoelens maken verbinding. De natuur geeft inzicht en werkt als inspiratiebron. De wolken, zon, paden, bomen, geluiden, dieren en andere wandelaars kunnen als metaforen werken als je je intuïtief open stelt tijdens de wandeling.

Prikkelend

Omdat creativiteit, intuïtie en intellectueel vermogen worden geprikkeld maken veel artiesten, musici, filosofen en wetenschappers graag wandelingen in de natuur. Een fijne bijkomstigheid van wandelen is dat het lichaam dopamine en endorfine vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten. Terug naar je eigen natuur.

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.