MIJN VISIE

ontwikkelen

Iedereen kan zich persoonlijk verder ontwikkelen als hij of zij dat écht wilt. Doorzettingsvermogen hebben en weten wat je motivatie is, zijn dan onontbeerlijk. Door mijn ervaringen met beweging en dans kan ik alleen maar bevestigen dat we meer moeten luisteren naar ons lichaam. Ik geloof in de wijsheid van het lichaam en de informatie die daarin ligt opgeslagen. Ik stimuleer mensen hiernaar te luisteren door met adem, gevoel en beweging te werken.

lichaam en gevoel

Ons hoofd, rationele kennis speelt nog steeds een grote rol in onze maatschappij waardoor we vaak niet meer kunnen voelen wat ons werkelijk beweegt. Ik zie het als een uitdaging om mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en gevoel en ook het plezier te laten ervaren! Als mensen alleen via het gesprek aan de slag willen, kan dat natuurlijk ook maar ik ben mij bewust dat dat maar een klein deel is van wie we werkelijk zijn. Ik nodig je graag uit voor een intakegesprek!

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.