nieuws

Uitnodiging 3 Creatieve sessies

In drie creatieve sessies werken we groepsgewijs aan jouw eigen flow met o.a. bewegen, tekenen, verven, maken en/of zingen. Je krijgt 1. een fysieke start waarin je de drukte even achter je laat , 2. een creatieve opdracht die je op dat moment uitvoert en 3. een reflectie daarop.  Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen, dansen of zingen om mee te doen. Als je maar ZIN hebt en het leuk vindt om te ontdekken wat creatieve werkvormen kunnen brengen.

Wanneer? 17 mei, 1 juni en 16 juni van 19.00 tot 20.30 uur 
Kosten? 50 euro
Waar? Een plek waar jij ongestoord creatief kunt zijn. We werken via zoom.

Heb je zin om stil te staan bij jezelf met minder hoofd en meer hart en handen? Stuur dan een mail naar Maryse@miescreeert.nl . En mochten er vragen zijn, laat gerust weten!

Lief, creatief mens,
Misschien sta jij wel vaker stil
bij je leven of wat je wil.
Of ben je iemand die helemaal niet
denkt over dingen en gewoon geniet.
In beide gevallen is het fijn
om met jezelf creatief te zijn.
Het gaat niet om mooi, lelijk of goed,
maar dat jouw energie mag stromen
in overvloed.

Tot snel online!
Maryse

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.