NIEUWS

Uitnodiging 3 Creatieve sessies

Uitnodiging 3 Creatieve sessies

Heb je zin om even creatief stil te staan bij jezelf met minder hoofd en meer hart en handen? Fijn als je meedoet met deze 3 online sessies op 17 mei, 1 en 16 juni van 19.00 tot 20.30 uur!

Lees meer
Workshop Dankbaar leven

Workshop Dankbaar leven

Op mijn verjaardag combineerde ik het thema dankbaarheid met creatieve werkvormen wat (zelfs online) een heel natuurlijke vorm kreeg. Allereerst maakten we contact met ons eigen lichaam, toen met dankbaarheid en daarna creëerde iedereen iets dat spontaan in hem of...

Lees meer
Musework

Musework

Van november tot en met mei 2020 neem ik deel aan de Werkplaats Muzisch Onderzoek. We werken daar met een inspirerende methodiek.

Lees meer
Aanbod: van conflict naar een veld van mogelijkheden

Aanbod: van conflict naar een veld van mogelijkheden

Hoe kunnen creatieve werkvormen als dans en zang bijdragen aan het vergroten van autonomie? Je hebt een conflict in je leven en wilt het liefst dat het er helemaal niet is. Het geeft spanning en stress en je kunt er nachten wakker van liggen. Je komt vast te zitten en...

Lees meer

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.