over mezelf – MARYSE DEN HOLLANDER

Over mezelf

Ik werk als coach, trainer, dansdocent en zangeres en ben vooral een creatief mens. Ik hou van expressie geven; het binnenste naar buiten brengen, ervaringen die ik of anderen opdoen omzetten in vorm.  Mooi als ik mensen daarmee kan bewegen en ze ermee kan raken.

Mijn carrière begon aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam als Docent jazz/show-musical. In 2013 ronde ik mijn opleiding Lifecoach af bij het Atma instituut.

Over werk

Naast mijn werk als coach ben ik werkzaam als trainer bij Movisie, een maatschappelijk adviesbureau waar ik professionals in zorg en welzijn ondersteun om zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Daarnaast ben ik jarenlang dansdocent geweest bij het Utrecht Centrum voor de Kunsten voor kinderen en volwassenen en als danscoach bij o.a. mini-sabbatical, waarbij dans wordt gekoppeld aan persoonlijke ontwikkeling.

Als zangeres heb ik ervaring met o.a. pop-, jazz-, rock-, fado- en singer-songwritersongs in bands en projecten op maat.

N

Over 't leven

Je krijgt soms flink wat op je bordje in het leven. Hoe lastig ook, wij mensen zijn in staat om van onze zwakten onze kracht te maken. Onze focus te zetten op ontwikkeling en groei. Ik vind het bewonderenswaardig als mensen lef hebben om nieuwe wegen te bewandelen en uitdagingen aan te gaan. Mooi als ik daarin partij mag zijn.

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.