Aanpak Danscoaching

l

Minder praten

Sommige mensen willen graag gecoacht worden in de dansstudio. Minder praten, meer bewegen/dansen. Voor mensen die niet bekend zijn met danscoaching is het goed om helder te maken dat het niet om bewegen vanuit ritmiek of passen gaat. Er wordt ook geen choreografie neergezet. Waar het wel om gaat, is dat je je beleving kan uiten via je lichaam.

Reflectie

Tijdens de danscoaching staat jouw coachvraag centraal. Je laat je lichaam vertellen wat er op dat moment speelt in  jouw leven. We nemen tussen de bewegingsopdrachten door tijd om hier op te reflecteren. Er is niets goed of fout. Het gaat erom dat je jouw lichaam en het verhaal er kunt laten zijn. Danscoaching kan ook een onderdeel vormen binnen een coachingstraject of als bedrijfsinterventie/uitje. 

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.