DANSCOACHING

Waarom dansen?

Dansen is de wind
Golven die het strand raken
waar tijd en ritme elkaar vermaken
en ik mijn draai vind

U

Jezelf uitdrukken

Via je lichaam, non-verbaal expressie geven. Dansen kan een feest zijn maar net zo goed confronterend. Daar sta je dan, zichtbaar in de ruimte. Wie was je ook alweer zonder die woordenstroom? Durf jij jouw eigenheid te tonen? Als je danst, laat je je gedachten los en land je in je lichaam. Je speelt met controle en overgave, solo en/of samen. Voor de een met en voor de ander zonder muziek. En afhankelijk van hoe vertrouwd je met je eigen lichaam bent, hoe meer energie en plezier je hieruit kunt halen. Dansen zorgt voor contact met je eigen lichaam en gevoel en ontwikkeling hierin.

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.