AANPAK COACHING

l

Doel bepalen

Tijdens een intakegesprek maken we nader kennis en stemmen we de team- of individuele doel(en) af. De doelstelling bepaalt de werkwijze. Voorbeelden zijn o.a. ademhalings- en ontspanningsoefeningen, visualisaties, rollenspellen, tekenen, bodydrumrelease, mindmapping, dans- en wandelcoaching etc. Soms kun je met een sessie een hele poos vooruit en soms trekken we een tijdje (een aantal sessies) met elkaar op.

Voor wie

Je kunt zowel als individu als in teamverband gebruik maken van coachsessies. Ook kan coaching ingezet worden als bedrijfsinterventie of uitje.

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.