WAAROM COACHING?

het beste uit jezelf

Je schakelt MIES in als je begeleiding wilt om aan persoonlijke doelen, dromen of problemen te werken. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Als je zelf de verantwoordelijkheid voelt, wil, kan en durft te nemen voor je eigen ontwikkeling dan gaat coaching voor je werken. In zijn om te experimenteren met nieuw gedrag, het ontvangen van feedback en uitvoeren van opdrachten zijn belangrijke succesfactoren.

coachvragen

  • hoe kan ik stress in mijn leven beperken?
  • hoe creëer ik een goede balans tussen werk en privé?
  • hoe kan ik beter communiceren met anderen?
  • hoe word ik meer bewust van mezelf?
  • hoe krijg ik meer zelfdiscipline en motivatie?
  • hoe verbeter ik mijn gewoonten op het gebied van gezondheid en welzijn?
  • …?

MIES staat voor Move, Invest, Explore en Strength

MOVE

MIES inspireert je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Veel van onze plannen en ideeën spelen zich voornamelijk in ons hoofd af. Het is een uitdaging om je hiervan bewust te worden en er actie aan te verbinden. Een stap zetten, brengt je verder!

INVEST

MIES stimuleert je om tijd en energie te steken in de doelen die je voor ogen hebt. Veranderen gaat nu eenmaal niet vanzelf en als je resultaat wilt zien, zul je er volledige aandacht voor moeten hebben. MIES ondersteunt je door een positieve, energieke samenwerking waarbij 1 + 1 = 3 geldt!

EXPLORE

MIES zet creatieve werkvormen in en daagt je uit om op onderzoek uit te gaan. Als we precies zo blijven denken en gedragen als altijd, zal er weinig veranderen. Als je mag uitproberen en ontdekken van jezelf, komen er mogelijkheden die je van tevoren niet had kunnen bedenken op jouw levenspad.

STRENGTH

MIES focust op drijfveren, motivatie, plezier en vooral ZIN! Als je zin hebt, heb je een goed gevoel, je lichaam en hoofd zijn in balans en jouw levensenergie stroomt. Je bent dichtbij jouw bron van mogelijkheden en kracht.